En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin tavır simultane kapının kabil olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belli standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en makul paha politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı keşik, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Kanatlar içre orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein hamil plakaları mevcuttur.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki duman, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini mâni olmak veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma kabil faktörlere bağlamlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan erdemli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page